Hei maailma!

Tervetuloa Oiva-hankkeen blogiin ja verkkosivuille! Oiva – Oman osaamisen tunnistaminen ja soveltaminen uusissa ammattikonteksteissa (1.4.2018–31.12.2020) on Metropolia Ammattikorkeakoulun, Turun Ammattikorkeakoulun, Hämeen ammattikorkeakoulun, Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja Lapin ammattikorkeakoulun yhteinen, Euroopan sosiaalirahaston osittain rahoittama kehityshanke.

Oiva-hankkeessa edistetään opiskelijoiden työllistymistä ja mielekkäitä työuria aloilla, joilla tutkinnon jälkeinen työtehtävä ei ole itsestään selvä tai jotka ovat murroksessa. Hankkeen keskeisiä teemoja ovat kyky ja uskallus loikata oman alan tradition ulkopuolelle ja soveltaa omaa osaamista yllättävissä yhteyksissä. Kutsumme tätä loikkausosaamiseksi.

Tämän sivuston ja blogin kautta haluamme välittää tietoa hankkeen etenemisestä, kehitystyön vaiheista ja tuloksista. Tervetuloa seuraamaan työtämme!

About Jussi Linkola

Oiva-hankkeen projektipäällikkö Metropolia Ammattikorkeakoulusta.

Katso kaikki julkaisut kirjoittajalta Jussi Linkola →